Sportaši-Poznate Osobe

10 najboljih trenutaka iz WrestleManije 35

Unutar prenatrpanog stadiona MetLife u nedjelju navečer, 82.265 likova koji su likovali WWE svemir putovao iz cijelog svijeta kako bi svjedočio godišnjem Super Bowlu profesionalno hrvanje . Kako su se milijuni više uživo uključivali putem WWE mreže, očekivanja su bila velika za 35. obljetnicuWrestleMania.


Ovogodišnji Show of Shows zauvijek će biti zapamćen po svom probojnom ženskom događaju, ali na putu je bilo i više od nekoliko zadivljujućih trenutaka iz WrestleManije. Ovdje ćemo vam predstaviti 10 najčešćih i najemotivnijih trenutaka (odozdo prema gore) iz WrestleManije 35.

Proživite Maniju WrestleManije na WWE mreži. Za više informacija posjetite WWE.com .

hvala-kurte

Ljubaznošću WWE

Hvala ti, Kurt

Kada je olimpijski zlatni medalja Kurt Angle najavio da će se povući nakon posljednjeg meča na WrestleManiji 35, navijači su se slinili izgledi za oproštajnu utakmicu iz snova s ​​legendarnim protivnikom. Slinjenje se pretvorilo u razočaranje, kad je barun Corbin trebao popuniti prazninu.


Još gore, Angle, koji je imao vrhunske WrestleMania mečeve s Brockom Lesnarom i Shawnom Michaelsom, na kraju je izgubio od Corbina. I tako je pravi trenutak za američkog junaka nastupio nakon borbe, kada je Angle potaknuo obožavatelje da s ljubavlju skandiraju 'You Suck'. Složno se složilo 82.265 navijača - i to sa suzom u oku.hulk-still-rules

Ljubaznošću WWE


Hulk Still vlada

WrestleMania je dobila malo Hulkamanije kad je službeni voditelj Alexa Bliss predstavio crvenu i žutu ikonu odmah na početku emisije. MetLife stadion je eruptirao od uzbuđenja, a zatim i od smijeha dok se Hulk pozivao na svoj slučaj na WrestleManiji 30, kada je Skydome pomiješao sa Silverdomeom. Šalu na stranu, bilo je važno vidjeti Hulka Hogana na WrestleManiji.

Ovaj neočekivani, ali dobrodošao početak WrestleManije čak je uključivao i posedovanje s Blissom. Sad tako započinješ emisiju emisija, brate!


elias-vidi-liječnik-tugonomija

Ljubaznošću WWE

Elias se sastaje s doktorom tugonomije

U jednom od najbizarnijih, urnebesno smiješnih i tehnički impresivnih trenutaka u povijesti WrestleManije, Elias je igrao uz njegove kopije na video ekranu dok je mnoštvo izgovaralo njegovo ime u zadivljujućem svjetlosnom prikazu. Bila bi to vrsta prezentacije koja bi svaku zvijezdu s A-Popisa od zavisti pozelenila.

Činilo se kao da ništa ne može nadmašiti takav glazbeni nastup - sve dok se doktor Thuganomics-a nije vratio ukrasti Eliasov reflektor. Dobro ste pročitali! Super Cena je pokucao nekoliko mjehurića i ispustio gitaristu s Attitude Adjustmentom (ili FU, u ovom slučaju) kako bi ograničio kratki i slatki izgled WrestleManije. John Cena je holivudska zvijezda, ali uvijek će ga dočekati natrag u WWE svemir.

shanes-čudo

Ljubaznošću WWE


Shane's Miracle na stadionu MetLife

Nakon što je zamijenio The Miz u finalu turnira Najbolji na svijetu u Crown Jewel, trofej je brzo otišao u glavu Shane-O-Maca. Njih su dvoje uspjeli kratko suživjeti ove godine, usput osvajajući naslove Tag tima, ali Shaneov kompleks superiornosti ubrzo ga je izvukao i on je frustrirano napao The Miz nakon što su izgubili remen u Eliminacijskoj komori. Shane je napao Miz - i tatu Miz, koji je gledao kraj ringa tijekom njihovog meča na Fastlaneu, postavljajući utakmicu Falls Count Anywhere WrestleManije 33.

Prije nego što je meč započeo, Miz je zagrlio svog oca koji se vratio na ring zbog moralne podrške. To je Shaneu dalo prednost, jer mu je mogao prijetiti, ulazeći u glavu Mizu. Nakon jeftinog udarca, Shane-O je izgledao spreman zgnječiti Miz laktom kroz stol spikera, ali Mizin otac imao je drugih ideja i umjesto toga ušao u Shaneovo lice. Starac je bio spreman baciti ruke, ali umjesto toga primio je koljeno u trbuh zbog svojih nevolja. Srećom, Miz je spasio i Shaneu dao okus vlastitog lijeka. U ovom trenutku utakmica je izmakla kontroli.

Padovi brojeći bilo gdje i svugdje, dva neprijatelja krenula su izvan ringa i borila se po cijelom stadionu, čak i koristeći dijelove seta i međunarodnu emitiranu poziciju daleko od ringa. Shane je ozbiljno udario, uključujući pad od osam stopa s barijere, prije nego što je dobio Finale za drobljenje lubanje. Ali Shane ne zna značenje riječi 'prestati' i oporavio se kako bi se popeo na još višu platformu.

Miz je, vidjevši crvenu maglu, superpleksirala McMahona s 15 metara visokog odra, a zahvaljujući čudu WrestleManije, Shane-O je sletio na svog neprijatelja, postigavši ​​pad i naknadna prava hvalisanja nad svojim imenom 'Najbolje na svijetu'.

ikonički trenutak

Ljubaznošću WWE

Znameniti trenutak WrestleManije

Titule WWE-ovih ženskih timova obranjene su prvi put u povijesti WrestleManije kada su Sasha Banks i Bayley branili protiv još tri momčadi u fatalnoj utakmici u 4 pravca.

Posebno se treba spomenuti prsten IICONICS-a, jer su Peyton Royce i Billie Kay rano napravili WrestleMania, odjeveni kao neka vrsta hibrida između Maleficenta i Mračnog anđela. Još jedan trenutak za pamćenje bio je kada je Bret 'Hitman' Hart pratio Natalyu i Beth Phoenix do prstena tijekom njihovog ulaza.

Stvorena je pametna strategija za uklanjanje Nia Jax i Tamine Snuke od samog početka, a preostale momčadi ostavile su se da se bore za pobjedu. Boss ‘n’ Hug Connection pokazao je briljantnost tima, a također smo se počastili Hart Attack konopcem za rublje, u savršenom klimanju Hart Foundationu. Natalya je također impresionirala nanošenjem dvostrukog Strijelca šampionima. U ovom su se trenutku Nia i Tamina oporavile kako bi dominirale Fatal 4-Way, ali to nije potrajalo. Na kraju, s preostalim momčadima na strunjači, Billie Kay postigla je uznemirenost za tim IICONICS, što je zasigurno bio trenutak.

seth-ubija-zvijer

Ljubaznošću WWE

Seth Rollins ubija zvijer

Snažna pobjeda Setha Rollinsa protiv Brocka Lesnara na WrestleManiji 31 ​​već neko vrijeme teži umu Utjelovljene zvijeri. No, bez novca u aktovci banke, Rollins se suočio s najvećim izazovom u svojoj karijeri kada je pokušao povratiti WWE prvenstvo.

U nadi da će posao brzo obaviti, Paul Heyman prekinuo je uvodni segment Hulka Hogana kako bi najavio da će ovaj meč biti prvi, kako bi Brock mogao uživati ​​u ostatku noći slaveći u Vegasu. Lesnar je zasigurno bio u načinu zvijeri jer je napao Rollinsa od samog početka i zlobno ga izbacio van prstena koristeći namještaj pored prstena kao oružje. U trenutku kada se akcija vratila na strunjaču, Rollins je izgledao kao da je u lošem stanju, a leđa su mu bila krvava i podljevena.

Iznenađujuće, ovo je trebala biti Rollinsova noć - noć u kojoj će Kralj ubojica zauvijek biti poznat kao Ubojica zvijeri. S obzirom da je sudac bio izvan položaja, Rollins je zadao svemogući nizak udarac bivšem UFC prvaku i nastavio s tri slomljena Curb Stompsa. Rollins je spalio Suplex City i pritom postao novi univerzalni prvak.

ova-igra-nema-pravila

Ljubaznošću WWE

Ova igra nema pravila

Batista se vratio u ring na WrestleManiji 35, gdje jeČuvari galaksijezvijezda se nadao da će to 'završiti' za svog bivšeg suigrača iz Evolucije, Triple H. Shawna Michaelsa je bio na komentaru, a scena je postavljena za utakmicu s prilično pozamašnom zvjezdanom snagom.

Batista od 270 kilograma - koji je bio mršav i poderan za borbu - izgledao je iskreno zadovoljan što se vratio, ali hoće li biti prstenaste hrđe u igri? Da ne duljim, The Game je zadivljujuće nadvio kinematografsku trakuLudi Max-ulaz u stil.

Ova utakmica bez zabrane zadržavanja vrlo je brzo postala fizička, vidjevši oružje, poput kutije s alatima i lanca, rano. Triple H pokušao je slomiti ruku Životinje podesivim ključem i natjerao ga da dodatno plati upotrebom stolice i nekih kliješta prisilno uklanjajući prsten za nos Velikog Davea. Živahan i nesumnjivo pulsirajući od boli, Batista se vratio udarajući Huntera o oba komentarska stola.

S lošim namjerama, Životinja je pokušala Batista bombu, ali ona je preokrenuta, a on se umjesto toga srušio. Triple H je zatim gromoglasnim kopljem izbušio Marvelovu zvijezdu. Koliko bi još mogli uzeti ovi muškarci? Što kažeš na čekić? Što kažeš na čelične stepenice? Nekako su obojica ostala u meču. To je sve dok pjesnička pravda nije vidjela da se Ric Flair umešao u akciju. Sedamdesetogodišnjak je zgrabio čekić i pomogao Triple H-u do pobjede, spasivši pritom svoju karijeru. Međutim, pokazalo bi se da je to zadnji Bautistin izlazak u WWE prsten, kao nekadašnjiSmackDownzvijezdanajavio odlazak u mirovinunedugo nakon završetka meča.

rimska-vladavina-dvorište

Wwe

Roman povraća svoje dvorište

'Veliki pas' i 'škotski psihopata' krenuli su u nedjelju navečer kako bi utvrdili pravog alfa mužjaka WWE-a, a mi smo saznali čije je to zapravo dvorište.

Nakon nedavnog dobro dokumentiranog zdravstvenog straha, Roman je izgledao u čvrstom stanju dok je pokušavao otpremiti McIntyrea na WrestleMania 35. Obojica su pokušala skloniti jedni druge nizom snažnih udaraca, uključujući lupajući supleks u kojem je Roman snažno sletite na pod. Slam iz Alabame izgledao je kao da bi mogao značiti kraj za zvijezdu Štit, ali izbacio je na brojač dva. Roman se vratio u meč s Drive Byom i Superman Punchem, a na kraju je i velikog Škota odveo kopljem. Bila je to emocionalna pobjeda za preživjelog raka i naglašena izjava da Roman Reigns još uvijek vlada na najvećoj pozornici od svih.

kofimania-run-wild

Ljubaznošću WWE

KofiMania djeluje divlje

KofiMania preplavila je svemir WWE otkako je zvijezda Novog dana donijela rekordne napore na meču Gauntleta još u veljači,SmackDown Livetrajanjem više od sat vremena i dobivanjem fenomenalne podrške obožavatelja u tom procesu.

Omiljeni WWE-ov autsajder napokon je dobio priliku od gospodina McMahona protiv WWE prvaka, Daniela Bryana. Dvanaestogodišnji veteran WWE-a, Kofi Kingston nije imao namjeru protratiti svoj udarac na najvećoj pozornici od svih. Dok je ostatak svlačionice gledao, došao je pobijediti, ali Air-Kofi je promašio odredište kad je izazivač gadno doskočio na rub stola za najavu. Daniel Bryan kaznio je Kingstona zbog ove pogreške, razdvojivši ozlijeđenog ratnika. Kofi je nekako ostao u meču.

Nakon fenomenalne povratne akcije Kingston je u svom prvom meču pojedinačno na WrestleManiji postao novi WWE prvak. Sa svojim partnerima iz Novog dana u suzama i malom djecom koja su tamo slavila, ovo je bio WrestleMania trenutak koji će živjeti vječno.

Pobjednik uzima sve. 10 trenutaka koji padaju iz vilice dok se WrestleMania okreće 35.

Ljubaznošću WWE

Pobjednik uzima sve

S obzirom na to da bi pobjeda u Royal Rumbleu trebala jamčiti naslov za WrestleMania, put Becky Lynch do MetLife-a protiv RAW prvakinje žena, Ronde Rousey, otprilike je neravan. Ipak, nakon burnih nekoliko tjedana koji uključuju suspenziju i dodavanje nove prvakinje SmackDown žena, Charlotte Flair, Lynch se našla u meču Triple Threat-a s ne jednim već dvama naslovima na WrestleManiji 35 .

Charlotte Flair u ring je stigla helikopterom i crvenim tepihom, dok su Joan Jett i The Blackhearts uživo izveli tematsku pjesmu Ronde Rousey 'Bad Reputation'.

Dobra je stvar što MetLife stadion nema krov, jer bi mogao puhnuti tijekom ovacija Lyncha. Njezin izravni ulaz samo je pokazao koliko je zapravo bila fokusirana borbena Irkinja. Ovaj se fokus dodatno očitovao kada je Lynch Rouseyja udario nogom do kralježnice, prisilivši bivšu UFC zvijezdu da gadno lupi po podu.

Rousey se vratila i pokušala istovremeno staviti armbar na oba svoja protivnika. Kad je ovo preokrenuto, Najgora žena na planetu našla se na pogrešnom kraju bombe.

Lynchov prvi pokušaj njezinog završetka Dis-Arm-Her-a na Rondi nije uspio, kao ni modificirana verzija na gornjem užetu. Charlotte je pokušala kapitalizirati napadom na obje žene, a Rousey je kaznila zaključavanjem figure s četiri noge koristeći prsten kao pomoćno sredstvo. Ovo su bile ozbiljno konkurentne stvari, testirajući volju sve tri djevojke. U jednom je trenutku 'Čovjek' posegnuo za stolom, ali Rousey ga je izbacio iz igre samo da ga vrati Charlotte. Flair je možda požalio zbog tog poteza kad je i sama na njega navaljena. To ju je izbacilo iz meča, pa je Rousey brzo skočio na Becky i izgledao sigurno da će je odvesti s Piper's Pitom. Ali sve je bilo obrnuto, a Becky Lynch odnijela je plijen kući. I tako je završila jedna od najemotivnijih WrestleMania u bogatoj 35-godišnjoj povijesti događaja.

Ostali Su Zainteresirani

Facebook instagram