Sportaši-Poznate Osobe

AEW nudi hrvačima zdravstveno osiguranje, kaže Chris Jericho

Sve Elite hrvanje će svojim hrvačima ponuditi pogodnosti zdravstvenog osiguranja, za razliku od Wwe , prema Chris Jericho u nastupu na 'Svijet prema Jesseu', s Jesse 'Tijelo' Ventura .


'AEW ima zdravstvenu zaštitu i stomatologiju za izvođače', rekao je Y2J bivšem hrvaču i guverneru Minnesote. 'Govorite o mentalitetu velikog sportskog tima, umjesto o mentalitetu svakog čovjeka za sebe koji je posao imao godinama.'

Iako bi ishod njihovih utakmica mogao biti skriptiran, mnogi od njihozljedehrvači pate nisu. Izvođači imaju usitnjene zube, širom su ih otvorili i, u mnogim slučajevima, rastrgane mišiće ili slomljene kosti usred utakmice. Fizičnost koja se od njih traži često ima veliku cijenu, na više načina.

Godinama se WWE našao na udaru kritika zbog tretmana Superzvijezda, nedavno John Olivera u 23-minutnom segmentu Prošli tjedan večeras .WWE angažira Superstars kao ekskluzivne neovisne izvođače, što znači da ne mogu raditi ni za koga drugog, ali još uvijek nisu zaposlenici tvrtke.

Uz to, WWE ne nudi zdravstveno osiguranje, iako plaća operacije ako se Superstar ozlijedi tijekom nastupa. Upita Ventura Jericho ako bi se to promijenilo u AEW, ili 'hoće li se nastaviti ropski rad u hrvanju?'


Čovjek-ozlijeđena-teretana-mrena-bol u koljenima
Savjeti za vježbanje

7 načina kako izbjeći najčešće ozljede na treningu

Priprema je najbolja zaštita od nanošenja štete sebi i drugima u teretaniPročitajte članak

Jericho, koji će se 31. kolovoza suočiti s Adamom “Vješalom” Stranica u borbi za krunidbu pred nastupom AEW svjetski prvak u teškoj kategoriji , rekao je da je zaposlenik AEW-a, aspekt koji ga je u tvrtku privukao promocijom u kojoj je proveo više od 18 godina.


'S poslovnog stajališta nije bilo izbora', rekao je. 'AEW je bio bolji za sve, od jamstva koje sam dobio, ugovora koji sam dobio, status zaposlenika i zdravstva.'

U početku se činilo da će zdravstvene beneficije biti dostupne samo osobama iz AEW-a koje su također bile direktori tvrtke, poput Codyja Rhodesa i The Young Bucksa. U svibnju,Rodosrekao je da će i drugi hrvači dobiti slične pogodnosti. 'Postoji nekoliko hrvača izvan [izvršnog potpredsjednika] elementa koji će primati beneficije i zdravstvenu zaštitu', rekao je Rhodes Izvještaj za izbjeljivače . 'To je prvo za hrvanje, a to su polagani i ravnomjerni koraci i jako sam ponosan.'


Vlasnik AEW-a i predsjednik Tony Khan - koji je također vlasnik Jacksonville Jaguarsa i engleskog nogometnog kluba Fulham FC - također je rekao da se trudi imati lakši raspored od WWE-a, čineći tako manje opterećenja na tijelima hrvača.

Brojni WWE Superstars žele se prebaciti na AEW, po raznim web mjestima, a Jericho vjeruje da bi ponuda zdravstvenih pogodnosti mogla biti jedan od razloga za to. 'Puno se toga više događa, i mislim da će to i dalje rasti, što će na kraju natjerati WWE da slijedi njihov primjer, ili će svi htjeti otići kako bi došli na AEW, što se ionako već događa', rekao je .

Cijeli intervju možete vidjeti u nastavku (koji počinje u 14:25):


Ostali Su Zainteresirani

Facebook instagram