Sportaši-Poznate Osobe

Četverostruki najjači čovjek na svijetu Brian Shaw krenuo je smršaviti 40 kilograma

Četverostruki najjači čovjek na svijetuBrian Shawima novi izazov i nema nikakve veze s dizanjem velike težine.


Shaw, koji je zauzeo šesto mjesto na ovogodišnjem Najjači čovjek na svijetu natjecanje, želi izgubiti 40 kilograma. U svom najnovijem YouTube videu, Shaw je rekao da želipad težineu nastojanju da postane atletski i brže . To planira učiniti promjenom svogdijeta, o čemu je detaljno razgovarao u videu ispod:

Shaw je tijekom videozapisa težio 434 kilograma (dok je nosio tenisice i odjeću, što je dodalo ukupnom broju), i dodao da mu je ciljna težina 400 kilograma. Objasnio je da je vjerojatno već smršavio otkako se vratio sa WSM-a 2019, napomenuvši da se od tada prestao prisilno hraniti i 'propustio nekoliko obroka'.

U prioru YouTube video , Shaw je rekao da je ponosan na svoj nastup na WSM-u, ali da postoje stvari u kojima treba biti bolji, uglavnom njegova brzina u događajima popututovar mješovito. To bi objasnilo njegovu želju da izgubi nekoliko kilograma, jer je lakši Shaw brži Shaw.

Ove je godine Shaw najgori nastup na WSM-u od 2012. godine, kada je zauzeo četvrto mjesto. S 37 godina također je znatno stariji od većine ostalih izvođača - Martins Licis, pobjednik ovogodišnjeg WSM-a, je samo 28 , na primjer. Ipak, čini se da on ne planira usporiti.


Rekao je da želi poboljšati svojeuvjetovanosttijekom treninga, no hoće li biti dovoljno da ga gurne natrag na vrh planine, ostaje za vidjeti.Također nije jedini moćnik koji je krenuo na put mršavljenja. Nedavno, 2017. WSM Eddie Hall objavio je YouTube video u kojem je otkrio da je u 17 dana izgubio 20 kilograma tjelesne težine i smanjio postotak tjelesne masti na 20,1 posto.


Shaw i Hall trebaju se natjecati na Giants Live Wembley 6. srpnja.

Ostali Su Zainteresirani

Facebook instagram