Sportaši-Poznate Osobe

EKSKLUZIVNO: Prvi pogled na kolekciju mini-dokumentarnih filmova i kapsula BJ Penn iz Roots of Fight i RVCA

U srijedu, 18. veljačeth, lifestyle marka Roots of Fight objavit će suradnju s RVCA, kapsulnom kolekcijom odjeće koja odaje počast bivšem UFC prvaku u lakoj i poluteškoj kategoriji BJ 'The Prodigy' Penn i povijesni korijeni u sportu jiu-jitsu.


Svaki dio donje kolekcije kapsula moći će se kupiti na rootoffight.com , rvca.com i odaberite maloprodaju Roots of Fight.Roots of Fight - majica kratkih rukava BJ Penn

Kao pratnju kolekcije kapsula, Roots of Fight objavit će mini-dokumentarac koji istražuje temeljne koncepte umjetnosti jiu-jitsu-a kroz vizualno prepričavanje kako je Penn iskoristio svoj prirodni talent i sposobnost da postane prvi Amerikanac (zapravo , prvi ne-Brazilac) koji je osvojio zlatnu medalju u diviziji crnih pojaseva Svjetskog prvenstva u jiu-jitsuu.

Mini-dokumentarac uključuje nikad viđene snimke s Pennovog prvenstva koje se provodilo kroz Mundials 2000. godine i svjedočenja nekih glavnih zvijezda jiu-jistu-a i MMA-e, uključujući UFC Hall of Famer Royce Gracie, trenutnu UFC žensku prvakinju u najtežoj kategorijiOkrugli rousey, legendarni borilački umjetnik Bas Rutten, četverostruki svjetski prvak u jiu-jitsuu Rafa Mendes i drugi uključujući i samog 'The Prodigy'.


Provjeri BJ 'The Prodigy' Penn iz Korijeni borbe na video ispod.//player.vimeo.com/video/119582886


Ostali Su Zainteresirani

Facebook instagram