Blog

Gdje živi Mina Starsiak i kolika je njena kuća?

Karen E. Laine i Mina Starsiak Hawk zvijezde su HGTV-a Dobre kosti .Dvojac majke i kćeri najpoznatiji je po prevrtanju kuća u svom rodnom gradu Indianapolisu, a navodno je njihova emisija pojačala turizam na područje Fountain Square.


'Ovo je nekada bila četvrt koja je bila ušuškana od jezgre grada, ali sada posjetitelji ulijevaju samo da vide štoDobre kostiposada kontinuirano bunca ', rekao je Morgan Snyder iz gradskog odjela za turizam Midwest Living . Obraćajući se HGTV , Starsiak-Hawk je priznala, 'Ovo je kvart u kojem mama i ja odrađujemo brojne adaptacije, tu trenutno živimo, a kvart je naš dom. Zaista ne mogu zamisliti da živim negdje drugdje. '

Dok je Lainepovukao se iz emisijekrajem prošle godine Starsiak-Hawk ne pokazuje znakove usporavanja, preuzimajući vodstvo u TV emisiji nakon što je za sebe i svoju obitelj radila na izgradnji kuće iz snova. Prema HGTV-u, prethodno je kupila prazno zemljište pored kuće koju je već posjedovala na Fountain Squareu i planirala je novogradnju na tri kata s 2900 četvornih metara.

Kuća iz snova Mina Starsiak ima južnjački osjećaj

Gdje živi Mina Starsiak i kolika je njena kuća ?: Kuća iz snova Mine Starsiak ima južnjački osjećaj

Opisujući vanjski dizajn kuće, Starsiak Hawk otkrio je za HGTV: 'Željeli smo unijeti južnjački osjećaj s velikim stupovima, velikim balkonima, ventilatorima na trijemu i crnom željeznom ogradom.' I čini se da je njihov san postao stvarnost. Po završetku projekta, Starsiak Hawk rekao je za HGTV, 'Ovo je naš zauvijek dom ... ne idemobilo gdje. '

Unutra možete pronaći ulazno predsoblje, pomno dizajniranu glavnu blagovaonicu, ugodan dnevni boravak, veliki glavni apartman s tuš kabinom i garderobnim ormarom, obiteljsku kuhinju otvorenog plana, simpatičan vrtić, dječju spavaću sobu, kućnu teretanu, kućni ured, veliko dvorište, pa čak i pseće kupalište. Razgovarajte o tome kako živjeti san!


Ostali Su Zainteresirani

Facebook instagram