Značajke

Iowa država grca u slavi

Državno sveučilište Iowa ima svoju bogatu poljoprivrednu povijest kako bi se zahvalilo što ima jednu od najčišćih dijeta na fakultetskoj sceni.


Obližnja farma, AG450, jedina je farma kojom u zemlji upravljaju studenti i kojom upravljaju studenti. Poljoprivrednik ili ne, studentske blagovaonice dolaze s 35 lokalnih farmi.

VIDI TAKOĐER: Je li OSU najzdraviji američki kampus?

Na prednjoj strani fitnessa, ISU ima mnoštvo sportskih sadržaja: dva zida za penjanje, više od 20 košarkaških terena i raznoliku sportsku opremu na otvorenom, od kajaka do bicikala. No, na ISU-u je jedna aktivnost zaista kraljevska: hrvanje.

Kultura hrvanja

isu-hrvanje


'Kultura hrvanja u Iowi vrlo je intenzivna', kaže Josh Beauregard, pomoćni trener snage i kondicije za olimpijske sportove. 'Imate ovu djecu koja se počinju hrvati sa 4 godine i ostaju s njima.'ISU-ov hrvački program postao je prvi koji je 2010. ostvario 1.000 dvostrukih pobjeda, a osvojio je osam NCAA državnih prvenstava. Da bi učvrstili svoje naslijeđe, današnji hrvači ISU vježbaju četiri dana u tjednu i podižu tri do pet dana u tjednu u jednoj od tri školske prostorije s utezima.


'Trenirajući većinu cijelog tijela tri dana u tjednu, olakšavamo motoričko učenje koje se odvija u hrvačkoj sobi', kaže Beauregard. 'Učinkoviti smo. Postižemo velike rezultate, ali bez ikakvog bljeska. '

Uključite svoju školu u središte pozornosti

Mislite li da je vaš fakultet dovoljno sposoban za značajke M&F-a? Tweet nas koristeći #CollegeMuscle da se pridruže razgovoru. Ako napravite dovoljno dobar slučaj, možda ćete vidjeti svoj fakultet u našem sljedećem izdanju!


#CollegeMuscle Tweets

Povratak na College Muscle >>

Ostali Su Zainteresirani

Facebook instagram