Sportaši-Poznate Osobe

Izbačeni šupak iz stare škole: Jesse Ventura

Izbačeni šupak iz stare škole: Jesse Ventura


Mišići i kondicija: Glasina je da, kad ste napraviliPredators Arnoldom ste imali veće ruke nego što je učinio.

Jesse Ventura: Tehnički, možda jesam. Ali ja imam 6’4 ”i tada je imao 265. Arnold je težio oko 2 i četvrt. Moji su vjerojatno bili veći, ali njegov je izgledao veći, jer moj nije imao oblik i oblik kao njegov. Pitao sam damu garderoberku koje veličine Arnold dobio i rekla mi je da je moj veći.

U 70-ima i 80-ima ste i vi radili tjelesnu zaštitu.

1980. godine morao sam na operaciju koljena iz hrvanja, pa sam neko vrijeme bio vani. Tjelohranio sam u Minneapolisu. Svaki bend koji je došao u grad čuvao sam za njih. To su bila vremena otvorenog sjedenja. Ljudi su bili spakirani poput srdela - bilo je ludo. Najjednostavniji bend je bio Grateful Dead. Svi su njihovi obožavatelji plesali i svi su se poznavali!


Sjećate li se incidenta kad je ludi obožavatelj izašao iz reda?To bi se stalno događalo. Jedno je dijete udaralo drugo dijete, a kad je zavio ruku, laktom je laktom udario djevojčicu u glavu. Bio sam iza njega. Uvila sam ruke u njegovu dugu kosu i odvezala ga odatle. Tada sam digao više od 600 kilograma. Izvukla ga je za kosu, a ja sam ga lupila po podu poput lososa. Ustao je stisnutih šaka kao da će me izbaciti. Imao sam 6'4 ', 265 godina, blijedo plave kose,' Jesse The Body ', a ja sam ga pogledao i rekao:' Ne bih to činio da sam na tvom mjestu, sine. ' Ruke su mu se stisnule i rekao je ok i izbacili smo ga.


Napravili ste ogroman udarac u filmovima poputPredatoriČovjek koji trči. Iznenađenje je za obožavatelje da vas nikada nismo vidjeli u vlastitim filmovima.

Nisam želio da moja djeca odrastaju u Los Angelesu. Tako sam ostao u Minnesoti. Hollywood je jako izvan pogleda, izvan uma. Budući da nisam živio vani, siguran sam da sam izgubio puno uloga. Siguran sam da je to povrijedilo moju karijeru, ali ne žalim zbog toga.


Je li istina da ste prije nego što ste postali guverner radili i kao srednjoškolski trener snage nogometa?

To je istina. Moj sin je išao u srednju školu Champlin Park. Nije bio sportaš i nije igrao, ali smatrao sam da bih, jer škole uvijek trebaju pomoć, ponudio svoju stručnost. Javio sam se dobrovoljno i nisam bio plaćen, a bio sam kondicijski trener. Vodio sam ga baš kao trening Navy SEAL BUD-a. Tada sam imao oko 45 godina. Znao sam djecu voditi na trčanje, a neki od njih su mi kasnije rekli da su trčali u grmlje i povraćali. Ali oni to nisu htjeli učiniti preda mnom. Izveo bih ih do ovog jezera za zadržavanje olujne vode i pustio da prolaze vodom do pojasa. Tada bi po cijele dane radili sklekove lica u vodi. Odgajao sam ih kao tim i naučio da se oslanjaju jedni na druge. Do kraja godine svako je dijete u timu moglo napraviti barem jedan potez.

Jesse-VEntura-Predator

U hrvanju ste uvijek igrali lošeg momka, ali zalažete se za malog u politici. Kako si mogao biti tako uvjerljiv kao negativac?


To je valjda u mojoj prirodi. Buntovan sam. Kad sam u Meksiku, zovu me 'Che', prema Che Guevari.

Kritizirali ste medije zbog ganjanja rejtinga, a ne zbog prijavljivanja činjenica. Gdje se obraćate za pouzdane informacije?

Al Jazeera je iskrenija. Oni izlaze na ulice tih zemalja i pokazuju što se stvarno događa. Internet se mora uzeti s rezervom. Nema propisa. Uobičajeni mediji danas se strogo bave zabavom.

Kongres je već godinama u zastoju. Postoji li način da ove političare natjeramo da rade zajedno i rade svoj posao?

Prestanite ih birati. To je jednostavno.

Otvoreni ste prema svom stavu da marihuanu treba dekriminalizirati. Gdje stojiš na anaboličkim steroidima?

Mislim da ih ne bi trebalo legalizirati jer sam vidio previše slučajeva bijesa od napada. Nikad to nisam vidio s marihuanom. Zapravo, s marihuanom, ako osobi koja puši dajete vrpcu Jimi Hendrix, vjerojatno vam uopće neće smetati. Steroidi također štete vašem zdravlju više od marihuane. U profesionalnom hrvanju postoji generacija teških korisnika steroida koji sada umiru. Testosteron sam uzimao samo u malim količinama. Nikad nisam bio veliki korisnik steroida, pa mi nisu naštetili dugoročnom zdravlju.

Postoji li šansa da ćemo vidjeti da se kandidirate za predsjednika 2016. godine?

Na javnosti je. Moram vidjeti dokaz da se isplati ponovno se staviti na kocku. Ne uživam biti u blizini demokrata i republikanaca.

Ovo je zapanjujuće. Hvala na vašem vremenu.

Pa, hvala vam na vašem časopisu. Čitam je već dugi niz godina i bila nam je itekako biblija još u doba kada smo jeli sirova jaja i pumpali željezo.

Ostali Su Zainteresirani

Facebook instagram