Sportaši-Poznate Osobe

Joe Weider predviđa budućnost bodybuildinga

Joe-Weider-MainJoe Weider

TRENER ŠAMPIONA
ROĐENI - 29. studenog 1920
UMRO - 23. ožujka 2013


•  Predviđam da će se civilizacija ubrzati u svakoj fazi i da će stresovi i napori na čovječanstvu i dalje rasti.

Predviđam da će rezultirajući porast mentalnih i tjelesnih bolesti prisiliti svijet da prepozna važnost sustavnostivježbatii fizičke aktivnosti za sprečavanje i borbu protiv civilizacijskog zla.

To predviđam bodybuilding postat će glavni oblik sustavnog vježbanja i tjelesne aktivnosti i na njega će se gledati kao na jednu od najvećih sila na polju preventivne medicine.

Predviđam da će puna spoznaja o važnosti mišićnog razvoja zapljusnuti svijet i da će sport u body buildingu rasti skokovima i granicama.


Predviđam da će principi dobrog bodybuildinga, koji uključuju uravnoteženu prehranu, primjeren san, puno svježeg zraka, dovoljno sunca i redovite treninge, postati osnovni principi življenja.Predviđam da će bodybuilding postati odskočna daska za svaki drugi sport i tjelesnu aktivnost.


Predviđam da će umijeće opuštanja, koje je jedno od temeljnih načela u body buildingu, postajati sve važnije kako se napetosti povećavaju i kako će opuštanje biti univerzalno podučavano i zagovarano.

Predviđam da će se bodybuilding proširiti na svaki kutak svijeta i da će jednog dana biti prepoznat kao kralj svih sportova i fizičkih aktivnosti.


Predviđam da će oni koji se bave body buildingom živjeti zdravije, sretnije i korisnije.

Predviđam da će bodybuilding jednog dana postati jedna od najvećih sila koja postoji i da će ga možda pozdraviti kao aktivnost koja je zapravo spasila civilizaciju od nje same.

Doznajte više o našem cjelovitom priznanju Joeu u lipanjskom izdanju Muscle & Fitnessa, odmah na kioscima!

Izvorno objavljeno u srpnju 1950Vaša tjelesna građa.

Ostali Su Zainteresirani

Facebook instagram