Sportaši-Poznate Osobe

Kako je Pete Koch napravio život Bodybuilding, gluma i igranje nogometa

Samo jedan pogled na život glumca i bivšeg obrambenog napadača NFL-a, Petea Kocha (55), a da ne spominjemo tijelo, pruža nepobitan dokaz da vas neprestana posvećenost Weiderovim principima treninga može učiniti, gotovo vražjim, bez godina.


Davne 1984. godine, prije nego što su ga Cincinnati Bengals izabrali u prvom krugu, Koch je stajao 6’6 ″ i težio je 280 kilograma, s isklesanom tjelesnom građevinom koju su NFL-ovi izviđački izvještaji označili kao “fantastičnu”. Bilo je to daleko od gangle, gotovo 100 kilograma lakšeg devetog razreda New Hyde Park Memorial (NY), kojem je njegov nogometni trener rekao da ima talent - ali ne i mišiće - da igra fakultetsku loptu.

Tada Koch kaže da je pronašao Weiderov način.

“Koristio bih svoj džeparac za kupnjuMuscle & Fitnessčasopise, a ja ih uvijek iznova čitam ”, prisjeća se Koch. “Arnold je imao moju najdražu tjelesnu građu. Divio sam se snazi ​​Franca Columbua i visini Lou Ferrigno - bili smo otprilike iste veličine. A Dave Draper bio je moja ideja o kalifornijskom bodybuilderu. '

Uz puno sati u teretani i velike doze bjelančevine jaja praha, Koch je dodao 60 kilograma do svoje starije godine, dovršavajući transformaciju koja ga je katapultirala do pune vožnje do Marylanda, gdje je postigao rekord momčadi s Presa od 465 kilograma početkom 80-ih. Njegova NFL karijera trajala je skromnih pet sezona, dijeleći vrijeme s Bengalima, Chiefsima i Raidersima - imao je vreće od 51⁄2 karijere s Chiefsima 1986. - sve vrijeme zadržavajući ljubav prema prekomjernoj težini u teretani. Njegova mu je predanost donijela čak i krajnju nagradu: susret sa samim Joeom Weiderom.


'Imao je ovaj sjajni veliki ured - ogroman', kaže Koch. 'Ispred njegova stola, okrenuta prema njemu, bila su postavljena dva velika stola, gdje su sjedile njegove tajnice.' Nakon kratkog razgovora, Weider ga je zamolio da zastupa jednog od njegovihproteinski dodaci. 'Plaćen sam, možda, 150 dolara, a on je jednostavno pobjegao iz te reklame', kaže Koch. “Ali nije me bilo briga. Zaista je bilo oduševljeno biti mali dio povijesti s Joeom Weiderom i njegovim carstvom. 'Na kraju svoje NFL karijere, Koch je svoju sportsku slavu, tijelo vezano za mišiće, preplanuli ten Venice Beach i savršenu valovitu smeđu kosu pretočio u stabilnu glumačku karijeru. Nabacio je mnoštvo TV i filmskih zasluga na IMDb-u, uključujući ikoničnu ulogu prijetećeg marinca Šveđanina Johansona, koji svom zapovjedniku, Clintu Eastwoodu, kaže: 'Otkrit ću vam glavu i srat ću vam vrat' u klasičnaSrce slomljenog srca—Dio za koji Koch i dalje privlači obožavatelje.


'To je tako slučajno kad se dogodi - samo ćete čuti: 'Šveđanin, Šveđanin!'', Kaže Koch. 'Ili bih mogao objaviti najsretniju sliku na Instagramu, a ljudi jednostavno odgovore pisanjem' Šveđanin '. Koch je sada mršaviji za 30 kilograma nego za vrijeme NFL-a i još uvijek može učitati par 45-ih sa svake strane mrene i izbacite gomilu presa za ramena.

Čak je postao certificirani osobni trener, šireći evanđelje Weiderovih principa, kao i srodni sustav koji je stvorio nazvan FAST - za funkcionalni napredni sportski trening - program koji koristi i za poznate klijente (poput glumca Benicija Del Tora) i za 75- bake podjednako koje su manje prilagođene polju, a više preživljavanju procesa starenja. Ključ pobjede u borbi s vremenom su, kaže, čučnjevi - peharski čučnjevi, prednji čučnjevi, čučnjevi s jednom nogom tjelesne težine.


'Kako se vaš život bude približavao i približavao se kraju, obećavam vam, nećete poželjeti da ste više radili kardio', kaže. 'Poželjet ćete da možete sići s WC-a. A kako se to radi? Čučni. '

Iako možda više nije baš materijal za Venice Beach, sretan je što je postao ono što naziva 'ponosnim generalistom'. Usredotočuje se na to da bude dobar u svemu: trčanju na daljinu, sprintu, skakanju i veslanju. 'Sposoban sam na veslaču C2 kao što radim deadlift, zamahujem kotlićem ili radim burpee', kaže. “Jako sam ponosan na to. I to je prema dizajnu. '

Danas je Kochova smeđa kosa slična Swayzeu postala srebrna, ali tjelesna građa ga i dalje prepoznaje na setu - nekako. “Radio sam naSmjeli i lijepimalo prije ', kaže Koch. 'Jedna od zvijezda me vidjela i rekla:' Sveta kravo, pogledaj što se dogodilo tamo Richardu Gereu. Vježba. ’Bilo je prilično smiješno.'

Za više informacija o Kochu i njegovom sustavu treninga posjetite njegov Instagram stranica .


Ostali Su Zainteresirani

Facebook instagram