Sportaši-Poznate Osobe

Ovaj je tata smršavio 92 kilograma u šest mjeseci kako bi postao zdraviji za svoju obitelj

Jeremiah Peterson pustio je fitnes da padne na put prije nego što mu je planinarski izlet sa svoje troje djece poslužio kao poziv za buđenje. Tada 40-godišnji tata iz Montane nije mogao pratiti svoju djecu, koja su sva imala manje od 10 godina, prema ABC vijesti . Tako se zavjetovao da će za svoju obitelj biti zdraviji, a za samo šest mjeseci izgubio je 92 kilograma i stekao isklesanu građu.


Peterson, koji na Instagramu sada nosi ime The Keto Fitness Coach, osvojio je natjecanje u transformaciji gubitka kilograma zahvaljujući njegovom trudu i pripisuje svakodnevno vježbanje i trendovsku keto dijetu s njegovom preobrazbom. Ovih dana pomaže drugima da izgube kilograme njegove internetske usluge treniranja .

Na svojoj Instagram stranici, Peterson svojim klijentima i sljedbenicima neprestano pruža motivaciju, objavljujući fotografije prije i poslije fotografija kako bi ih podsjetio da svi moramo negdje početi. Također je jasno dao do znanja u barem jedan post da nije tip tipa koji cijeli dan provodi u teretani i zaboravlja na obitelj ili posao dok je na putu da bi se popravio.

Njegove fotografije i videozapisi također služe kao podsjetnici da uvijek postoji vrijeme za poboljšanje vašeg zdravlja. Njegova prava motivacija za mršavljenje bio je ostati zdrav za svoju obitelj i jasno stavlja do znanja da su mu oni glavni prioritet.

Ako tražite malo motivacije da prođete kroz tjedan, pogledajte naš pregled nekih od njegovih najinspirativnijih postova na Instagramu.


Ostali Su Zainteresirani

Facebook instagram