Sportaši-Poznate Osobe

Pitanja i odgovori s Bounty Hunterom, Duaneom 'Pasom' Chapmanom

Ako mislite da su lovci na glave stvar prošlosti, postoji netko koga bismo voljeli da upoznate. Duane 'Pas' Chapman dograbio je naslove prošle godine kada je u Meksiku uhvatio nasilnika i nasljednika Max Factora Andrewa Lustera. Ovih dana krupni bivši prevarant, koji je tijekom 25-godišnje karijere doveo više od 6000 bjegunaca, tema je nove A&E reality serije,Pas lovac na glave. Roštiljali smo ga o njegovom poslu, treninzima i obiteljskom poslu.


P:Pa što radi lovac na glave?

DO:Lovac na glave je netko tko optužene kriminalce vraća na sud kad se ne pojave. Kad se pobjegnu pravdi, mi ih pronađemo i privedemo. P A kako ste to ušli?

DO:Pokušao sam život zločina dok sam bio mlad, u ranim 20-ima, i nije išlo. Dakle, nakon što sam izašao iz zatvora, odlučio sam promijeniti svoj život. Izravna suprotnost kriminalcu, naravno, je zakonodavac. Dno crta je da je zločin jednak kazni i ljubav jednaka ljubavi, a ta kombinacija je to i učinila.

P:Pravo. Pomaže li vam kondicija u potjeri za kriminalcima?


DO:U današnje vrijeme to je apsolutno neophodno. Moraš biti u formi. Morate biti i brzi na nogama i snažni u svom tijelu. Morate to učiniti jer su to i lijekovi s kojima se borite.Povećao sam kilograme na svim svojim setovima kad smo jurili ovog tipa, i to je bilo dobro jer je imao snagu od tri muškarca.


P:Koliko često vježbaš?

DO:Vježbam svaki drugi dan u 24-satnom fitnesu. Koristim besplatne utege za presing klupe i puno strojeva za noge i ostalo. Čitam Muscle & Fitness i koristim kombinaciju onoga što Arnold i svi veći momci [preporučuju]; Pokušavam povući dijelove koji izgledaju kao da se podudaraju s mojim tijelom i koristim njihova ponavljanja ili setove.


P:Što pas voli jesti?

DO:Tipični doručak su zobene pahuljice, jaja i malo mlijeka za mišiće. Ručak je tuna i još jedno mlijeko iz mišića. Večere su lagane, možda rebarca ili losos. Jedem hranu za mozak: orasi, maline. Morate biti pažljivi u svim aspektima svog života. Morate ostati prirodan korak iznad pukotina, ledenjaka i PCP-ovaca.

P:Kako pronaći ove ljude?

DO:Morate ući u njih i postati oni. Morate znati sve njihove navike, njihove slabosti, snage. Njihove majke, očevi, djevojke, kakve cigarete puše, kakav pop piju. Morate ih loviti kao što biste lovili prepelice - idite tamo gdje su, infiltrirajte se u njihove organizacije i zgrabite ih. Stojite na posljednjem mjestu na kojem je stajao, zatvorite oči i meditirate, a osim 'Bože, trebam vašu pomoć', kažete: 'Što bih učinio da sam na njegovom mjestu?'


P:Koga je bilo najteže uloviti?

DO:Andrew Luster. Trebalo je 166 dana. Osim što su se rodila moja djeca i [moja supruga] Beth rekla 'Volim', bila je to najuzbudljivija noć u mom životu.

P:Neki se dečki moraju potući. Koliko fizički postaje?

DO:Pucao sam dva puta, izboden nekoliko puta. Slomio sam nos. Sva moja posada je hospitalizirana. Upravo sam imao dva crna oka i bio sam u podupiraču za koljeno i lakat.

P:Zamjeraju li vam policajci što hvatate ljude koje ne mogu?

DO:Vaša reputacija u ovom poslu je sve, a na svojoj sam radila 25 godina. Mogu nazvati policijske kapetane i to je 'Pas, što trebaš?' Policajci su moji heroji. Jedna od sjajnih stvari je kad žrtva nazove i kaže: 'Napokon mogu spavati večeras.' Druga je stvar da policajac kaže da radite izvrstan posao.

P:Recite nam nešto o svojoj novoj emisiji.

DO:Rade jedan dan u životu Pasa Chapmana i njegove obitelji - vježbaju, pripremaju djecu za školu, idu za ljudima - samo oko mjesec dana. Vodimo ih od pucnjave do privođenja sve do zatvora. Snimaju svaki njegov djelić. Obično svakog drugog dana ulovimo jednog tipa. Vjerujem da svaka epizoda ima hvatanje.

P:Vaša djeca često idu na kockanje s vama, zar ne?

DO:Oni koji imaju više od 18 godina. Dvoje njih rade rame uz rame sa mnom, a nekolicina ostalih rade honorarno za mene. To je obiteljska stvar. Svi su odgojeni kako se saginju u sjedalo automobila, jer tata mora dovesti momka.

P:Zašto nadimak?

DO:Kad sam imao 16 godina bio sam u Đavolskim učenicima, moto bandi. Htjeli su opljačkati crkvu i novinare, a ja sam rekao da to ne mogu učiniti jer će me Bog udariti mrtvog. Čelnik kluba rekao je: 'Puno razgovarate o Bogu i uvijek ste tu kao čovjekov najbolji prijatelj. Pas je Bog zaostao. ' Od tada imam ime.

>>Pas lovac na glaveemitira se u utorak navečer na A&E.

Ostali Su Zainteresirani

Facebook instagram