Sportaši-Poznate Osobe

Pogledajte: David Lemieux nožem izbacio Curtisa Stevensa hladnim jednim udarcem

David Lemieux Jedan udarac nokautom Curtisa StevensaYouTube / HBO Boks

Srednja kategorija David Lemieux (37-3, 33 KO) proizveo je jedan od najrazornijih nokauta godine jednim udarcem godine 11. ožujka kada je ispustio Curtisa Stevensa (29-6, 21 KO) tijekom treće runde njihove borbe u Veroni, NY.


Ova je utakmica bila naplaćena kao dvojica lenara koji su išli na nju, a muškarci nisu razočarali. Svaki udarac bio je potencijalni izvođač borbe, i premda je Lemieux bio dominantan u prvoj strofi, Stevens je bio konzervativniji sa svojim udarcima i ušao je više u borbu u drugoj rundi.

Međutim, u trećem krugu, obojica su se odlučila zamijeniti udice, i evo što je uslijedilo:

. @lemieuxboxing kuca @AssassinStevens vani hladno u 3. kolu. #LemieuxStevens pic.twitter.com/plNMOBxCNU

- HBOboxing (@HBOboxing) 12. ožujka 2017


Stevens se nije micao nekoliko minuta, ali iz njegovog kampa izviru izvještaji da se oporavio u svlačionici i odveden u lokalnu bolnicu na CT radi opreza. Pobjedom, Lemieux, koji je jednom držao IBF naslov u srednjoj kategoriji, vraća se u borbu za trku za pojasom. Kanađanin je naslov izgubio u listopadu 2015. godine, kada mu je TKO u petom kolu dao Gennady Golovkin, koji je u akciji ovog vikenda u MSG-u gdje će se boriti protiv WBA super svjetskog prvaka u srednjoj kategoriji Daniela Jacobsa.Ugovorena težina za borbu Lemieux / Stevens bila je 160. Pravila IBF-a nalažu dan borbe, a borci ne smiju biti veći od 10 kilograma iznad težine prethodnog dana. Lemieux je propustio ovaj drugi dan vaganja, pa nije poznato koliko je težio ulazeći u borbu. Ovdje su cjeloviti detalji iz borbe.


Ostali Su Zainteresirani

Facebook instagram