Blog

Pravi način da saznate kakav oblik lica imate

Ovih dana se isplati znati svoj oblik lica. Biti svjestan imate li okruglo, ovalno, četvrtasto ili srcoliko lice ne samo da vam olakšava odabir sunčanih naočala već i odlučuje o novim frizure a i kape lakše. Ali kako točno znate kakav oblik lica imate? A kako znaš da si u pravu?


Prema Philippeu Barru (putem Vabiti ), kreativni direktor u salonu Frederic Fekkai u Palm Beachu, prvo što morate učiniti je vezati leđa ili ih odgurnuti pomoću trake za glavu tako da 'obrisi vašeg lica budu u potpunosti izloženi.' Zatim trebate utvrditi koji je dio lica najširi.

'Oblici lica koji su najširi na jagodicama tipični sukrugoblik lica ', rekao je plastični kirurg sa sjedištem u New Yorku, plastični kirurg Norman RoweVabiti.'Ako vam je čeljust najširi dio lica, imate kvadratni oblik lica. U ovom su slučaju čelo, obrazi i linija čeljusti gotovo jednake širine ', dodao je. Oni sa širim čelom, s druge strane, vjerojatno će imati ovalni oblik lica.

Vaš oblik čeljusti jedan je od najboljih pokazatelja vašeg oblika lica

Pravi način da saznate kakav oblik lica imate: Vaš oblik čeljusti jedan je od najboljih pokazatelja vašeg oblika lica

Međutim, također morate gledati duljinu lica. Kratka lica vjerojatnije ukazuju na okrugli oblik lica, dok je dulje lice obično znak da imate ovalni oblik. Na kraju, ako još uvijek niste sigurni, to obično može odrediti vaša čeljust. 'Snažna čeljust obično znači akvadratoblik lica - objasnio je Barr. Za usporedbu, šiljasta čeljust obično znači da imate lice u obliku srca. 'Ovaj oblik lica snažno se sužava prema bradi', dodao je Rowe.

Ako sumnjate, potražite drugo mišljenje i zamolite prijatelja ili partnera da prouči širinu i duljinu vašeg lica, zajedno s vašim oblikom čeljusti.


Ostali Su Zainteresirani

Facebook instagram