Sportaši-Poznate Osobe

Tijelo u boji

andrea-taylor


Visina: 5’4 ″
Težina: 120 lbs. Dob: 28 Rezidencija : Riverside, CA Facebook: ATayloredBody Mjerenja: 35-24-35

Web stranica: atayloredbody.com

Muscle & Fitness: Posjedujete teretanu?

Andrea Taylor: Ja čini. Zove se Taylored Body. To je teretana za osobni trening od 4.000 četvornih metara, a mi radimo neograničeno osobni trening. Kad ljudi uđu, mi im dajemo trening. Pokrenem ih s nečim, promatram ih nekoliko ponavljanja kako bih bio siguran da znaju što rade, i šetam po sobi i pomažem svima. Također imamo grupne satove poput boot camp-a, joge, karatea i boksa.

Što vas je natjeralo da se natječete u NPC-u?


TheFLEX bikini model pretraživanja. IdemOlimpijaa kako je sve počelo vidjeti kako postoji neko natjecateljsko mjesto.Kako ste počeli trenirati?


Plesačica sam od svoje četvrte godine, a bila sam navijačica u srednjoj školi i na fakultetu. Dobio sam 30 kilograma na završnoj godini srednje škole. Tada sam zaključio da ne želim toliko težiti. Počeo sam raditi kardio na traci i steperu svake večeri u lokalnoj teretani.

Koja je tvoja rutina sada?


Noge su moj omiljeni dio tijela za treniranje. Imam dva dana u nogama odvojena u krugu poput hodanja uzbrdo, dvije vježbe, trčanja uzbrdo, dvije vježbe, s malom težinom i velikim ponavljanjima. Također radim funkcionalni trening poputzgibovi, sklekove i padove, a dva puta tjedno radim brze, teške krugove s dečkima, što je jednako postotno, tako da ih mogu pobijediti.

Jeste li isprobali CrossFit?

Da. Idem na web stranicu CrossFit, pronađem WOD i kažem: „Slatko. Učinimo ovaj. ' Ili, ja se bavim olimpijskim dizanjem u kružnoj formi s vježbama poput grabeža i trbušnjaka, sličnih onome što bi radili.

Kakva je vaša prehrana?


Moja je prehrana čista i jesti ću sve što izraste iz zemlje, stabla ili je ubijeno. Bjelanjci, zobene pahuljice, rižini kolači, maslac od kikirikija, voće, aproteinski napitak, bademi, mješavina staza, piletina ... Desert pravim od prave hrane poput tijesta za plavušu ili kolačića, humusa od graha graba, indijskog maslaca, meda i čipsa od tamne čokolade.

Koji je vaš omiljeni varalica?

Pizza i velika, visoka čaša piva. Obožavam okus piva. Ja sam jeftin spoj.

Kakav tip smatrate privlačnim?

Morao bi biti aktivan i uživati ​​u vježbanju. Volim dulju kosu i otpatke. Tip koji je upravo sišao s gradilišta - samo neuredan i muževan, to je strašno. Divim se viteštvu i što sam ljubazan i odlazan, a ne pompozan.

Ostali Su Zainteresirani

Facebook instagram